HOYER jest światowym liderem rynku w zakresie kompleksowych rozwiązań logistycznych dotyczących obsługi i transportu płynnych produktów dla przemysłu spożywczego, gazowego, naftowego i chemicznego. |
Ilość pracowników : |
Rok założenia : |
1946 |
Rodzaj działalności : |
HOYER jest światowym liderem rynku w zakresie kompleksowych rozwiązań logistycznych dotyczących obsługi i transportu płynnych produktów dla przemysłu spożywczego, gazowego, naftowego i chemicznego. Bezpiecznie dostarczamy towary do ich miejsc przeznaczenia – w kontenerach-cysternach, cysternach samochodowych i kontenerach IBC – drogą lądową, kolejową i morską. Z pasją szukamy nowych dróg w opracowywaniu rozwiązań na miarę dla naszych klientów: korzystając z innowacyjnych technologii, współpracy na całym świecie oraz przyszłościowej rozbudowy sieci lokalizacji, stale rozwijamy naszą ofertę produktów i usług – nie tylko poprzez modularne i cyfrowo połączone usługi. Zrównoważone działanie społeczne, ekologiczne i ekonomiczne jest praktyką zakorzenioną w HOYER. To sposób, w jaki torujemy drogę do przyszłości logistyki i od wielu dziesięcioleci jesteśmy silnym, niezawodnym partnerem dla naszych klientów.
| Aseptyczne kontenery spełniają specjalne wymagania przemysłu spożywczego. |
| HOYER oferuje również akcesoria techniczne, takie jak systemy grzewcze i mieszadła. |
| Podgrzewane i izolowane IBC od HOYER Nasz asortyment sprzętu obejmuje podgrzewane i izolowane IBC.
| Standardowe nierdzewne IBC od HOYER mają pojemność 500L i 1000L. | |