Az 1970-es évek elejétől kezdve, diverzifikációs programunk részeként, specializálódtunk a drótfeldolgozó gépekre. A felületi technológiában eloxálási, festési és porfestési szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek. |
alkalmazottak : |
alapítás éve : |
1952 |
vállalkozási forma : |
Ma a Rudolf Grauer AG vezető pozíciót tölt be a kapcsok, malacgyűrűk, papírkapcsok és drótvállfák gyártásához szükséges gépek és berendezések technológiájában.
A hangsúly mindig a robustusságon, az egyszerű kezelésen, a magas reprodukciós pontosságon, a magas teljesítményen és a többgépes működtetésre és szellemműszakokra való alkalmasságon volt.
Termékeink több mint 90%-át világszerte exportáljuk, minősített globális képviselőink támogatásával. Különös figyelmet fordítunk az utószolgáltatásra is, hogy biztosítsuk az eszközök és pótalkatrészek elérhetőségét.
| Clip making machine BK-1500 Kapocs készítő gép BK-1500
A tekercstől a kész csomagolt termékig a BK-1500 teljesen automatikusan működik. A BK-1500 kapocs készítő gép minden közös kapocs típus gyártására tervezett, és automatikus csomagolást tartalmaz. Cinkbevonatos, festett vagy műanyaggal bevont vezeték feldolgozására alkalmas. A vezeték átmérőjétől és a kapocs alakjától függően egyszerre akár 3 vezetéket is be lehet táplálni, a gyártási sebesség pedig elérheti az 1500 kapocs percenkénti ütemet.
| Coat hanger machine SMB-1 Vállfakészítő gép SMB-1, Az SMB-1 vállfakészítő gép drótvállfák gyártására tervezett. A dróttekercsből vagy korona alakú tárolóból a gép teljesen automatikusan készre formázott drótvállfákat állít elő.
| |