Společnost UNITECH-Maschinen GmbH navrhuje a vyrábí frézky a soustruhy. |
pracownicy : |
yp obchodu : |
Společnost UNITECH-Maschinen GmbH navrhuje a vyrábí frézky a soustruhy. UNITECH prodává nástrojové stroje z vlastní výroby, stejně jako širokou škálu produktů od partnerských spolupracujících firem. UNITECH je dodavatelem komplexních řešení na klíč, počínaje strojem, pokračováním technologií obrábění a konče upínacími zařízeními a nástroji. Dalšími hlavními obchodními oblastmi, ve kterých se společnost angažuje, jsou servis, dodávky náhradních dílů a obecné opravy strojů.
| QUEST GT 27 CNC-soustruh s lineárním nosičem nástrojů
| SD 300 Precision leading-screw lathe SD 300 Přesný soustruh s vedením šroubu, Lože soustruhu Hlavový skříň Ocasník Nastavitelný křížový posuv 4-pozicní držák nástroje Automatický podélný posuv 80 mm tříčelistové sklíčidlo Pevné centrum MK 1 Převodová kola pro metrický/palcový/modulový závit Kryt sklíčidla Příručka pro uživatele a sada nářadí
| SD 400 Precision leading-screw lathe SD 400 Přesný soustruh s vedením šroubu, Prizmatické/ploché vodící dráhy Hlavový skříň Nastavitelný ocasník Nastavitelný křížový posuv 4-pozicní držák nástroje 100 mm tříčelistové sklíčidlo Pevné centrum MK 2 Kryt sklíčidla Příručka pro uživatele a sada nářadí
| |